ادبیات و مبانی نظری تجارت الکترونیک۳
۱-۲- بخش اول: تجارت الکترونیک
۱-۱-۲- مقدمه
صادرات به معنای فروش کالاها یا خدمات تولیدی از یک کشور به کشور دیگر، یک جهت از جاده دو طرفهای است که جهت دوم آن واردات است، از یک طرف هر کشوری که اقدام به صادرات میکند، حتماً باید برای برآوردن برخی از مایحتاج خود به واردات از سایر کالاها اقدام کند و هر کشوری نیز که به دنبال واردات باشد، نیازمند منابع ارزی است که از راه صادرات تامین میشود. از طرف دیگر، هر کالا یا خدمتی که از یک کشور صادر میشود از دید کشور خریدار جزء لیست واردات محسوب میشود این جاده دو طرفه در ادبیات بازرگانی، تحت عنوان تجارت بینالملل شناسایی شده است.
از نگاه و زاویهای دیگر میتوان گفت صادرات به معنای فروش کالاهای ساخته شده و خدمات ارائه شده توسط ساکنین یک کشور به کشورهای دیگر میباشد به عبارت دیگر صادرات به معنایی تقاضای اقتصاد جهانی از کالاها و خدمات ساخت داخل کشور میباشد در مقابل واردات، میزان تقاضای اقتصاد داخلی از کشورهای دیگر میباشد. طبق نظریههای اقتصادی تجارت موتور رشد و توسعه اقتصادی کشورها میباشد. رشد و توسعه تجارت بینالمللی باعث افزایش رفاه و درآمد سرانه ساکنین کشورها میشود به عبارت بهتر میتوان گفت برای دستیابی به قدرت اقتصادی بیشتر در بازار جهانی هر کشوری باید در پی رفع مشکلات، موانع و تنگناهای داخلی، افزایش رفاه و درآمد سرانه ساکنین خود استراتژی مناسب اقتصادی جهت تولید و افزایش حجم صادرات محصولات خود در بازار جهانی دنبال کند.
بحث اصلی در تئوریهای تجارت بینالملل پاسخ به این سوال است که کشور باید چه چیزی، به چه مقدار، یا از چه کشوری، چرا و چگونه صادر و یا وارد کند. در این رابطه تئوریها و نظریات زیادی مطرح ش
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.