ادبیات و مبانی نظری سیستم اطلاعات بازاریابی و عملکرد سازمان
سیستم اطلاعات بازاریابی و عملکرد سازمان
۲-۱۰ ضرورت تحقیقات بازاریابی به طور خلاصه
۲-۹ دلایل اهمیت روزافزون تحقیقات بازاریابی
۲-۸سیستم اطلاعات بازاریابی و عملکرد سازمان
در حالی که سرمایه گذاری حجیمی در توسعه کاربری سیستم اطلاعات بازاریابی در شرکت ها می شود، بسیاری از پژوهشگران هنوز در مورد اینکه آیا این سرمایه گذاری ها منجر به بازده متناسب از طریق عملکرد سازمانی می شود یا نه، بحث و جدل دارند و به توافق کلی دست پیدا نکرده اند.
معمای بهره وری یکی از مهمترین نظریه هایی است که تضاد نتایج مطالعات مختلف در ارتباط بین سیستم اطلاعات و عملکرد را به نحو علمی تشریح می کند. علی رغم توسعه روز افزون سیستم اطلاعات بازاریابی در سر تا سر جهان که حتی با عنوان انقلاب بزرگ اطلاعات نیز شناخته شده است، برخی صاحبنظران بر این عقیده اند که سیستم جدید موجب سردرگمی انسان ها شده و هرگز موجب بهبود بهره وری و عملکرد شرکت های تجاری نشده است و حجم داده هایی که این سیستم بر افراد تحمیل می کند، اغلب باعث کاهش بهره وری سازمان و اثربخشی نیروی انسانی در محیط کار می شود) کاتلر، ف و گ .آرمسترانگ ( ۱۳۷۹ )).
در مقابل، دانشمندانی نظیر برینجالفسون[۱] و هیت (۱۹۹۶) دریافته اند که سرمایه گذاری روی سیستم اطلاعات، منافع زیادی به همراه داشته است و نهایت کم لطفی است اگر بگوییم که بین سیستم اطلاعات و سودآوری، ارتباطی وجود ندارد. در ادامه به برخی از مطالعاتی که اثر مثبت سیستم اطلاعات وعملکرد را تأیید کرده و برخی مطالعات که ارتباط معناداری بین این دو متغیر پیدا نکرده اند، اشاره می شود.
اطلاعات، ارزش استراتژیک برای کسب وکار ونیز اسباب مشارکت درعملیات تصمیم گیری تاکتیکی و معمولی است. آگاهی ازطریقه کسب اطلاعات وچگونگی استفاده ی کار آمد از آنها، مهارت های اساسی مدیریت بازاریابی استراتژیک محسوب می شود. کسب اطلاعات و استفاده ازآن ، به شرکت فرصت می دهد برخی از مزایا را نسبت به سایر رقبابه دست آورد. وقتی ارتشی درجنگ پیروز می شود، علت آن، تنها قدرت برتر آن ارتش نیست، بلکه به آن دلیل است که آنها شیوهای هوشمندانه وکار آمدی رابه کارمی گیرند .
بازاریابی یک واحد کسب و کار، شامل فعالیتهای زیادی است. این فعالیتها شامل فرایند برنامهریزی و اجرای مفاهیم، قیمتگذاری،توزیع ایدهها، کالا و خدمات است تا مبادلاتی را ایجاد کرده و باعث رضایت مشتری و رسیدن به اهداف سازمانی شود. ( کاتلر، ف و گ .آرمسترانگ ( ۱۳۷۹ ))
[۱] Brynjalfson &Hitt
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.