مبانی نظری و پیشینه فرایند اجرایی برون سپاری
مبانی نظری و پیشینه فرایند اجرایی برون سپاری
اجرای هر تصمیمی نیاز به ساز و کار ، رویه و نظام دارد ، تا بتوان آن را به درستی پیش برد . از این رو اجرای تصمیمات برونسپاری در یک بنگاه اقتصادی ، نیاز به فرآیند و سازوکار دارد . در این جا در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان برونسپاری نمود و تصمیمات برونسپاری چگونه به مرحله اجرا در می آیند ، یک فرآیند عمومی ساختار یافته و گام به گام ارائه و تشریح خواهد شد .
الگوی اجرایی برونسپاری پیشنهادی در این پژوهش ، مشتمل بر پنج گام اصلی و یک گام با عنوان اقدامات اولیه و پیش نیازی است که هم در اجرای هر یک از گامها و هم در حین انتقال از هر گام به گام بعد ملاحظات ویژه ای مورد نیاز خواهد بود ( ماکوئی ، ۱۳۸۳ )
۱-۱۲-۲- اقدامات اولیه و پیش نیازی : برای آغاز اجرای فرآیند برونسپاری در هر سازمانی ، انجام مجموعه ای از اقدامات اولیه ، الزامی و اجتناب ناپذیر است . نتیجه انجام این اقدامات ، فراهم کردن بستری مناسب برای اجرای فرآیند برونسپاری خواهد بود . اهم این اقدامات به ترتیب زیر قابل بحث هستند :
- خواست و عزم قاطع مدیریت ارشد : مهمترین اقدامات اولیه در راستای استقرار فرآیند برونسپاری در یک سازمان ، خواست و عزم قاطع مدیر ارشد سازمان یا هیات مدیره مبنی بر لزوم و ضرورت برونسپاری برخی ( یا همه ) فعالیتها و فرآیندهای سازمان و ترسیم مزایای بالقوه منتج از اجرای آن است . طبعاً هر حرکتی در سازمان که مدیر ارشد حامی و پشتیبان آن نباشد ، حرکتی عبث و منجر به شکست خواهد بود و قاعدتاً هیچ یک از مدیران میانی یا عملیاتی سازمان ، بدون جلب حمایت مدیریت ارشد سازمان ، مجاز به برونسپاری فعالیتهای حیطه نظارت خود نخواهند بود ( آریانژاد ، ۱۳۸۲ ) .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.