پرسشنامه و سئوالات مصاحبه الگوی اخلاق حرفه ای مدیران آموزشی با رویکرد اسلامی ایرانی
پرسشنامه و سئوالات مصاحبه الگوی اخلاق حرفه ای مدیران آموزشی با رویکرد اسلامی ایرانی
برای سنجش متغیرهای مدل داده بنیان از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. این پرسشنامه دارای ۱۲ مولفه و ۲۵ زیر مولفه و ۱۱۹ گویه می باشد.
۳-۷-روایی و پایایی ابزارهای پژوهش
۳-۷-۱-پایایی (قابلیت اعتماد) ابزار کیفی(مصاحبه)
پایایی[۱] به سازگاری[۲] یافتههای تحقیق اطلاق میگردد. پایایی در مصاحبه، در مراحلی چون موقعیت مصاحبه، نسخهبرداری، و تحلیل مطرح میگردد. در رابطه با پایایی مصاحبه شونده به چگونگی هدایت سوالات اشاره میشود. در پایایی نسخهبرداری نیز باید به پایایی درون موضوعی نسخهنویسیهای انجام شده حین تایپ متون توسط دو فرد توجه نمود. در طول طبقهبندی مصاحبهها نیز توجه به درصدهای گزارش داده شده توسط دو نفر کدگذار، روشی برای تعیین پایایی تحلیل است. میزان( درصد) توافق درون موضوعی دو کدگذار (۶۰ درصد یا بیشتر) در مورد یک مصاحبه (کنترل تحلیل) نیز روشی برای پایایی تحلیل است. در تحقیق کنونی از پایایی بازآزمون و روش توافق درون موضوعی برای محاسبه پایایی مصاحبههای انجام گرفته استفاده شده است.
۳-۷-۱-۱-محاسبه پایایی بازآزمون
برای محاسبه پایایی بازآزمون از میان مصاحبههای انجام گرفته چند مصاحبه به عنوان نمونه انتخاب شده و هر کدام از آنها در یک فاصله زمانی کوتاه و مشخص دو بار کُدگذاری میشوند. سپس کُدهای مشخص شده در دو فاصله زمانی برای هر کدام از مصاحبهها با هم مقایسه میشوند. روش بازآزمایی برای ارزیابی ثبات کدگذاری پژوهشگر به کار میرود. در هر کدام از مصاحبهها، کدهایی که در دو فاصله زمانی با هم مشابه هستند با عنوان “توافق” و کدهای غیرمشابه با عنوان “عدم توافق” مشخص میشوند. روش محاسبه پایایی بین کدگذاریهای انجام گرفته توسط محقق در دو فاصله
[۱]– reliability
[۲]– consistency
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.